Foto Petar Milošević (CC-BY-SA)
Een pen want een toetsenbord was ook weer zo saai.

Geboren: een blog!

Wat een drama is het om een site goed bij te houden. Mijn vorige portfolio-website was nooit bijster actueel en al maanden eigenlijk gewoon stuk. Vandaar dat ik het nu over een andere boeg wil gooien, door geen strak omlijst portfolio bij te houden, maar een blog. Hier wil ik dingen neerzetten die mij opvallen en interesseren, of delen waar ik zoal mee bezig ben. Ik hoop zo een of twee keer per week een update te maken, maar pin me vooral nergens op vast.

Het aanbod zal gevarieerd zijn: van overpeinzingen over journalistiek langs code-breakdowns van Twitterbotjes naar mooie datavisualisaties die ik op het web tegenkom. En als ik af en toe eens iets schrijf over, bijvoorbeeld, LHBT-rechten, technologie, kunst of een ander nauwelijks relevant onderwerp moet je ook niet vreemd opkijken.

Ik hoop ook zo nu en dan snelle tips te geven voor boeken, films, series, games, software of wat ik ook maar leuk vind.

Waar ik nu dan mee bezig ben? Naast mijn dagelijkse werk heb ik de laatste tijd gebouwd aan deze site. Het ontwerp heb ik zelf gemaakt en omgezet naar een WordPress-template. Ik heb nog nooit met PHP gewerkt en ken WordPress ook niet echt van onder de motorkap, dus het is nogal veel uitzoekwerk. Ik ben wel heel blij met hoe goed het tot nu toe werkt. Er zitten ook een paar leuke custom functies in, zoals de kekke sociale media-knopjes rechts of het feit dat elke categorie zijn eigen kleurtje heeft, dat ik in het backend makkelijk kan aanpassen.

That being said, ik zal voorlopig nog wel nieuwe dingen en aanpassingen verzinnen. Dus heb je tips en suggesties of zie je dat er opeens iets stuk is, laat het me dan vooral even weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *